STAYHOLD

STAYHOLD™ is een kunststof bagagesteun die er voor zorgt dat losse voorwerpen in de kofferbak van de auto niet langer verschuiven,
maar op z’n plaats blijven.

STAYHOLD™ is de meest simpele manier om het schuiven van boodschappen, dozen koffers, flessen, gereedschap enz. 
in de kofferbak te voorkomen.

 

STAYHOLD™ is gemakkelijk te gebruiken : Plaats de STAYHOLD™ tegen de voorwerpen die u wilt vastzetten en druk de STAYHOLD™ door middel van de aangebrachte klittenband  vast op het tapijt van de kofferbak.

Door de geïntegreerde  handvaten kunt u de STAYHOLD™ gemakkelijk weer verwijderen en daarna  opnieuw positioneren en gebruiken.

Super-Fix®

Het Super-Fix® programma heeft

een uniek samengestelde cyano

acrylaatlijm voor verschillende

materiaal combinaties.

 

STAYHOLD™

STAYHOLD™ is de meest simpele

manier om schuiven van bood-

schappen, dozen, koffers, flessen,

gereedschap enz. in de kofferbak

te voorkomen.

Peek Polish

Peek Polish is Multifunctioneel:

Poetsen, polijsten, reinigen en

het herstellen van kleur van vele

soorten materialen.

Diebeco is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere producten. Bent u zelf ontwikkelaar van innovatieve, professionele producten EN ZOEKT U DE JUISTE VERKOOPKANALEN? Wij komen graag met u in contact. Bel ons op 06-24 638 658 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

     Multifunctionele Polish – Enkele toepassingen:

Automotive...  Peek® verwijdert roest, oxidatie en dofheid van o.a. chroom, aluminium, magnesium, glasvezel en (plexi)glas. Maakt ook oppervlakken die door brandstof zijn verkleurd weer als nieuw. Gebruik Peek® om een prachtige glans aan te brengen.

Marine... Peek® verwijdert hardnekkige vlekken uit o.a. glasvezel en (plexi)glas. Elimineert dofheid, roest en oxidatie van aangetast aluminium, messing en RVS stangen, railingen en patrijspoorten. Na het schoonmaken laat Peek® een weerbestendige laag achter bestand tegen zoutwatercorrosie. Peek® laat alle onderdelen aan boord weer optimaal glanzen!

Hotel, restaurant & huishouding... Peek® laat de bar, balie, toonbank en RVS gootstenen, waterfonteinen, liften en badkamers weer blinken. Poets de verkleuringen weg op plexiglas materialen; verwijder watervlekken van metalen en glas. Bestek, schotels, zilver blinken weer als nieuw.

Badkamers...  Peek® verwijdert aanslag van bijvoorbeeld glazen douchedeuren, spiegels, marmer, porselein, emaille, keramiektegels, gootstenen en meer. Herstelt chromen tapkranen, afwerkingen van aluminium, messinggootstenen en accesoires.

Keuken...  Peek® maakt koper, messing, brons, tafelzilver en aluminium kookgerei blinkend schoon. Verwijdert vlekken, dofheid en oxidatie uit alle metalen, emaille, Formica, zilver, bestek en presenteerschalen. Verwijdert zelfs sporen van ingebakken voedselresten uit keramische ovenschalen.

Messing... Peek® brengt messing snel weer in originele glanzende staat. Glanst het niet meteen na gebruik van Peek®? Dan is het gelakt. De lak kan met verfoplosser worden verwijderd en de messing kan vervolgens met Peek® worden opgepoetst. Na het oppoetsen blijft er een onzichtbare weerbestendige laag achter.

Sportuitrustingen: Peek® geeft weer een nieuw leven aan oude golfclubs, fietsen, messen en vuurwapens. Een oude visuitrusting, oud kampeer materiaal, alles ziet er weer zo goed als nieuw uit na een oppoetsbeurt met Peek®. Geef ook uw sportuitrusting een beschermende laag bestand tegen weersinvloeden!

Antiquiteiten & Juwelen...  Peek® verwijdert roest, residu en oxidatie uit goud, zilver, tin, platina, messing, brons, vergulde en verzilverde voorwerpen. Geeft alle metalen hun originele glans weer terug.
Verwijdert o.a. watervlekken van kristal, glas en emaille.

Luchtvaart...  Uitstekend te gebruiken op neuskegels, beschilderde oppervlakken, plexiglas vensters, plastic, RVS en aluminium. Peek® beschermt tegen alle weersinvloeden.

Tips bij gebruik van Peek:
1.    Gebruik Peek® spaarzaam. Niet laten opdrogen. Gebruik een droge of vochtige doek en wrijf goed op het schoon te maken oppervlak.
2.    Op grote oppervlakken, kan Peek® ook worden gebruikt met een poetsmachine op lage snelheid (onder 1000 RPM).
3.    Op moeilijk bereikbare oppervlakken, kan Peek® worden gebruikt op een oude tandenborstel eventueel verpakt in een poetsdoek.
4.    Peek® kan bij lichte roest of hardnekkige aanslag ook met een nylon schuursponsje worden gebruikt.

LET OP:
Test in geval van twijfel altijd Peek® op een onopvallend stukje van het te poetsen oppervlak.
Peek® is niet geschikt voor geanodiseerd aluminium of gelakte oppervlakken.
Peek® is door de voedsel en warendienst NSF goedgekeurd voor veilig gebruik.

DIEBECO is leverancier van:
Lijmen en borgmiddelen
Olie- en brandstofadditieven
Veligheidsproducten

DIEBECO
Graaf Adolfstraat 9
2983 HA Ridderkerk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0180-461 955
    Mobile: 06-24 638 658

© copyright 2018 - Diebeco - Alle rechten voorbehouden - Algemene Leveringsvoorwaarden

 

Bankrekening NL28RABO 012 24 06 567
BTW nr. NL 135894219B01
KvK nr. 58064524

Ga naar boven